isn't she lovely

sitter för tillfället i köket och gör ingenting fast jag egentligen behöver göra många ting. Var ledig idag så har äntligen fått sova ut! helgen bjöd inte på särskilt många sovmorgnar vilket jag är beroende av! Men den innehöll dock mkt annat bl.a. TAKIDA! detta älskade band förgyllde min lördagskväll, inme och sonic syndicate var "förband", hade aldrig hört talas om de banden men det visade sig att dom var grymma dom med. Det var jag, Lisa, Sofia, Vick och 7000 30plussare!? Ska inte sitta och berätta om stämmningen och hur grymma de är för det går ju faktiskt inte att beskriva.

Sitter även och läser Lisa och Ylvas blogg http://cheeps.blogg.se, känns lite konstigt att uppdatera sig om deras liv genom en bloggsida!?? Lisa träffar jag förvisso ibland men lilla Ylva har jag inte snackat med på evigheter. Riktigt tråkigt men tiden räcker inte till jag behöver 27 h på ett dygn. Sjukt dålig ursäkt är det också att säga att tiden inte räcker till så jag ska ta mig i kragen och försöka fixa lite hål!

Bajsmkt i skolan ska försöka koncentrera mig på det nu men jag har så mkt julpirr i mig att jag inte kan koncentrera mig. dessutom sitter stevie wonder och sjunger för mig

Tisdag och skola imorgon, slutar halv ett it's great to be me
cuao


RSS 2.0