ja mannen

SOOOOOL MANNEN
IGÅR ANVÄNDE JAG SOLBRILLOR FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ VÄLIDGT LÄNGE OCH DE PASSADE FORTFARANDE TRO DET ELLER EJ.
IGÅR VAR EN VÄLDIGT PRODUKTIV DAG DÅ JAG KLIPPTE HELA GRÄSMATTAN, SATTE UPP STUDSMATTAN(efterlängtad) OCH SEDAN ATTENDED TO EN LITEN SLÄKT MIDDAG HÄR HEMMA. ALLT DETTA UTFÖRDES BAKIS, SJUK OCH MED VÄLDGIT LITE SÖMN I KROPPEN.
ATT JAG KLARADE AV MIDSOMMARAFTONOCH MIDSOMMARDAGEN + SÖNDAGENS SYSSLOR GÖR ATT JAG KÄNNER MIG ODÖDLIG, JAG ÄR FAN ODÖDLIG

FÖRUTOM LITE BLÅMÄRKEN.

NU SKA DET SOLAS

HASTA la vista

skolavslutning

och jag är inte munter. Mitt sinneslag gör vädret sällskap! Men avslutningen är inte förens klockan två så jag hoppas att jag är på topp då annars kommer min klara stämma inte rocka med i du blomstertidnukommer.

Igår när min madre hade datorn sprudlade jag av skojfristiga blogginlägg men idag står det still och jag känner mig tråkigare än tråkigast. Men jag kan Berätta att jag hade en nattgäst igår som måste ha hoppat och stampat påmig hela natten. När jag vaknade imorse kunde jag inte röra på en enda kroppsdel och jag trodde seriöst att jag var förlamad.

Men jag kom upp
Drog på lite brun utan sol igår för att pigga upp mig själv och resultatet blev riktigt bra! Ska hoppa på anna idag och skryta om min perfekt bruna kropp då hon ofta misslyckas, då kanske mitt humör blir bättre

Lisa messade igårkväll och frågade vad jag gjorde. En fråga som hon inte skriver bara för at berätta att hon sitter hemma på toa. Jag sa att jag låg i sängen(tänkte vara duktig coh sova i tid) Hon svarade att hon satt på baren baren med Erikssonfamiljen och G + några till.

TACK LISA TÄNKTE JAG. hur fan ska jag nu kunna somna när jag vet att det finns nåhot roligt att göra. Jag hade bara tänkt ruttna i min säng och ta igen timmar. Frågan var då: Klä på sig, kränga några bira och uppräthålla mitt rykte. Eller dra täcket över huvudet och lägga onda ögat på Lisa.  Så gullig som jag är så la jag onda ögat på Lisa och ryktet lever jag upp till på fredag!

Som sagt denna dag, är en dag jag vill hoppa över. Men iaf
Frukost
Gråta
Klä på mig
Gråta
Bussen
Shoppa med Syrran
Tjura
Fika med klassen
Avslutning
förhoppningsvis inte gråta
Middag med tjejerna   så roligt blir det idag

/ en brun becca i en vit uppsalaskara


I'm a winner, det vet ni

HELL YEAH
GOOD I'M GOOD
Oj oj oj min dag blev helt plötsligt mycket bättre!
Jag kan stolt meddela att jag blev vinnaren av rickes Ed Hardy keps. Känn på den alla ni 5 som förlorade!
haha frågan är om man ska slita den med hälsan eller rama in?
Slita blir det nog inte eftersom mitt hår är för snyggt för att gömmas, typ


Förövrigt så har dagen varit ganska onödig i skolan men väldigt skön. Kom dock hem med två feting stenar i magen. Den ena var ett kanske IG, JA IG. Den andra var att mina flickvänner gjorde slut med mig. Men jag tror vi är tillsammans igen. Jag hoppas det för utan dem klarar jag mig inte. Shit vad beroende man kan bli av människor och hur mycket man kan älska människor. Frågan är då om det är bra att man har sådana relationer, att vara beroende av andra människor eller ha folk på avstånd. Hade Tjejerna inte betytt så mycket för mig som de gör hade jag aldrig brytt mig. Men nu gör det ont i hela kroppen om vi bråkar, som om en bit inom en dör.
Nu blev jag väldigt sentimental men that's me. Har en sådan sida också

Men allt är nog löst och har lovat Anna att kontrollera mig och hon ska kontrollera sig när hon blir brunstig!

Tack och hej





Pictures a la yesterday

Kameran var framme igår och fick till några riktigt fina!
Tänkte först lägga upp bilder från Viktors mottagning men precis innan, kom mor in och höll en lektion om vad som passar sig när det gäller blogggar och internet och vad som inte gör det. Att läägga upp en bild på mamma hör nog till kategorin - passar sig inte. Därför blir det fina bilder på ungdomarna som skiter i vilket!


Anna kör All in vad gäller posandet
 




Glatt skötsamt gäng!                                                        

jaaa fint med par....




 Jag och min käresta Johan. Nya i förhållandet men det fungerar bra.

Försöker även fixa ett nytt album på fejjan inför sommarens roligheter som redan börjat.  Men det går ej bra så nu ska jag koncentrera mig på att kolla på GREEK helt okej faktiskt. Handlar om College livet i USA och alla olika föreningar. Måste testa på det där livet känne jag eller festerna iaf.

B svarar inte när jag ringer och eftersom jag blivit en attentionwhore och sällskapssjuk  (var ensamarg innan) så får jag hjärtkrämpor. Hon svarade inte igår heller, kan min flickvän ha gjort slut? D har inte heller ringt ELLER skickat sms. Va fan är det här asså nu blir jag ju orolig aj aj aj nu tror jag det stannar,

åhh hej


det regnar

my friends, det började som en hyffsat fin dag. syrran härjade klockan 9 imorse för att hon hade match så jag och mitt tunga huvud bestämde sig för att det var lika bra att gå upp. Har kollat på fotboll hela dagen vilket har varit väldigt soft. Sitter nu och kolla på film med min nyopererade far. Extrem smärta lindras md piller och stora lass med glass!

STUDENTEN! en tid/ dag som verkar väldigt kul. Tycker dock det ser lite tradigt ut när man hittar en spyendes kl 23. Skulle tippa på att killen spräckte sin alkoholoskuld. Själv var jag på Viktors mottagning som var en väldigt trevlig tillställning. Killen kan skatta sig lycklig då han aldrig kommer behöva köpa glas under sin livstid. Efter det blev det lite gemytlig samling hos DH Annas granne. Ett gäng bönder med bira som fick påhälsning av oss som drack moserat rosé. + jossan wesslén och Martina, mycket trevligt! Innan vi hann ta bussen in till stan tror jag att ca 6 bråk hade utbrytit men så blir det när man blandar djur.
Ågatan 11, där båda min tjejgäng var så att säga. jag var på grymt dåligt humör så det sög balle. Hälften drog till gillet och min ena halva sofia övertalade mig att komma och HEJ vad kul det blev . Har suttit hela eftermiddagen och gottat mig i sjukheterna. Mycket öl och tjejsnack! När det närmade sig stängningsdax fick man ej gå ut och röka enligt den tjuriga kinesen. Men det stoppade inte mig och Lisa. Jag kom på idén att gå ut genom en nödutgång! Sagt och gjort, vi gick igenom nödutgången och fann oss i ett personalrum. SWEET, men vart tusan kom man ut? hittade en till dörr och provade, där kom en liten, typ hall kan vi kalla det. EUREKA jag hittade den slutgiltiga dörren, ut till frihet tänkte jag. Det var frihet och rökpaus enda tills jag såg stadium skylten. WTF vi kom ut i STpergallerian. PANG Dörr jäveln in till personalrummet slås igen och larmjävlet i stper går på. Jag kissade på mig och lisa as garvar, fint. Vi drog igen dörren till stper snabbt som fan och bad till gud att polisen inte skulle bli inkopplad. Lisa påpekade så fint at det skulle bli min tredje gång då! Väggarna började röra sig inåt och luften började ta slut. ON TOP OF THAT SÅ SÄGER SOFIA I TELEFONEN ATT DE HAR STÄNGT OCH ATT ALLA HAR GÅTT.  Efter en kvart så blev vi dock utsläppta! Av våra egna, utan någon gillet personal inblandad. Jag tackade gud och svepte en öl till sen var det tack och hej bussen hem!

Nej just ja mcdonalds först, i forgot. träffade hossam och hani där kärt återseende! de är nu fria från skolan och de var väldigt noga med att trycka upp det i ansiktet på mig.
Har förövrigt inte nämnt Anna så mycket men det ä för att henne såg jag inte skymten av. Som vanligt ute på raggningsrunda och jag hörde hennes röst eka GÅÅÅÅÅ.
Vick var med mig hela tiden och Johan för fan. Nu har jag nog nämnt alla ingen behöver vara ledsen.

Köttbullar och macksväntar ciao

en godgärning

Onsdagen i en sammanfattning
dragons deli -vitt vin och katt med runkmuskel. B börjar bli slirig 21.50
CP- tre pensionärspar, kände oss chockerande nog för unga. B börjar dregga including vick 22.15
Ågatan?-öl och nyfunna vänner
gillet- tio minuters öl paus
götet var planen men det stängde, B tyckte BJ jag och vick garvade henne i ansiktet och drog med henne till en firma fest på saluhallen. tryckare med mina flickvänner slutar med att vi står själva på dansgolve och skrålar I NATT E  JAG DIN
På terran satt stora B den lilla rackaren som har kommit hem till mamma maria över sommaren. Dock pratade jag inte med dem länga då jag fick se ett bekant ansikte. antoan? vi säger anton. Riktigt kul det är en skön man det där. steg ännu högre när han köpte shots. Vick och B gick runt och flirta.
Firman- 2.00många ansikten man kände igen, och många ansikten som flöt ihop! mer öl och fischer becca är 10 kg tyngre. B ragga som en jävla dåre kom man i närheten så bets hon.
5.00 la jag mitt snurrga huvud på annas kudde
10.00 behövde jag drop

Skulle kunna skriva om natten på ett mycket roligare sätt men mitt huvud är inte roligt idag så inget blir roligt förutom att jag gav min halvätna cheeseburgare till enn fattig man som rotade i papperskorgarna. 
-asså jag är inte fattig, (argblick från fattigman)
- hahha vick hörde du hahah han är inte fattig han ba rotar i papperrskorgar! hahaha ( Bs smarta ord en meter i från honom)

jobba kl4 hej!

go ricke go ricke go ricke

Ricke lottar ut en ed hardy keps och jag är inte sen att anmäla mig eftersom jag bara passar sååå bra i truckerkepsar. känner ett starkt begär efter den eftersom den är köpt av en riktig raggare som leker stekare. Kan ju inte bli bättre eller vad säger du ricke 
too much suck up
becca is a winner det vet ni

http://rickelitosreality.blogg.se/2009/june/dags-att-tavla.html#comment

Äggmök

Man kommer hem huur trött som helst efter att ha gått i skolan till halv fem och sedan jobbat. Tror ni man blir varmt välkommnad eller? Syrran lackar för att hon får se en titt av beccashow,(min feta röv framför tven)istället för 2½ men, ingen lagad mat, bacillerna håller på att ta mig och jag är så svag och det är så synd om mig. Mami jobbar, Papi jobbar och ingen lagar mat. De menar att jag ska laga mat. INGEN MAT klarar inte av sådana situationer. Det är som att komma hem svettig och någon anna är i duschen!!!! Skrapade iaf ihop lite kryddost och två stekta ägg

Sis skriker på mig igen tydligen så tror hon inte på mig när jag sa att jag behövde laptopen till skolarbete...
bajs jobbig dag nu ska jag gå och gömma mig

/ en sliten becca


08, 09 ,21?

HITTADE JU FÖR FAN BRILLORNA JAG DYRKADE OCH SOV MED SOMMAREN 08. SUMMER 09 IS SAVED!
TACKA VET JAG GLITTER,


Miss V ska få en chiouaoa

sol sol sl herregud är man i extas eller. Det är efter sådana här helger man gillar sweden uppsala men fast det har varit så underbart har Miss B tänkt rymma. och vart? jo till framor i sundsvall. TILL FARMOR I SUNDSVALL. förutom en skön fylla fick MIss B en ny personlighet och nya värderingar i lördags. Dock tror jag att hon klämde ur sig en inbjudning men är inte säker  så ska dunka fram den ur henne imorgon så vi alla kan göra sundsvall osäkert.
Äckligt slapp dag. Jag och Miss V tog sovmorgon till 10 sen visade det sig att vi inte hade lektion, drog ner på stan och lapade sol. 
                                    





satte oss på bryggan vid lingon och träffade några riktiga sötnosar, är en sucker för smått


Efter att Miss V ringt och förklarat för Miss B att det är måndag och inte söndag så kom hon och Miss P ner på stan och vi gruppskolkade.
P skulle rida polle asusual men vi andra träffade holmis och rastade Miss B på Waynes där jag träffade Lilla Waouda förövrigt. kärt återseende
Sedan blev det bryggan igen och Miss B spädde på lungcancern
 all denna sol resulterade i en fucking burnt arm. Så nu ligger jag här med solsting och önskar att jag hade pluggat till franska provet och gjort min engelska redovisning i helgen. När lära sig? Appropå(?) helg så var den galen Miss B och jag drog till LA satte en spruta i armen och festade med Mötley crüe och Paris Hilton. Typ något åt det hållet

RSS 2.0