söndag söndag söndag

HEJHEJ
sitter och frsöker plugga men det går bara inte har inget plugghumör. Har inte haft det på länge och det oroar mig!
Det jag dck har hunnit med är att baka negerbollar och smällt i mig alla, tur att mamma och dom kommer hem snart så att vi kan ha adventsfika. Känner att jag behöver få i mig lite mer socker.
Nej allvarligt så mår jag skit dåligt psykiskt och fysiskt.JAG MÅSTE BLI SMAL.
Jag vet at det låter sjukt och alla tycker jag ser bra ut men jag har en thing för att vara smal. MEN jag har en thing för mat också. GE MIG STYRKA ATT STÅ EMOT! eller fixa ett sjuuukt bra bantningspiller.
Men nog om min fetisch att bli smal. Helgen har faktiskt varit rolig och mysig.
FREDAG. inflyttningsfest hos oskar och hans två skåningar. jätte kul, riktigt trevligt +++++ AV MIG. Synd bara att jag rå stötte på skåningen och trodde det var besvarat tills hans tjej kom hahah BECCA LILLA
LÖRDAG mysig promenad i den stora staden med familjen och mormor + fika
SÖNDAG. dö alla jävla ungar. dömde fotboll med miss S idag hahah kulkul!

måste tömma diskmaskinen nu LATER


just ja jag är kär


I WAS NOT A PARTY POOPER

oj oj oj helgen har varit full! Lika så jag
I Fredags shoppade jag med Miss B oc Miss V vilket resulterade i en röd rosa korallfärgad tinika som jag ska lämna tillbaka på måndag och en svart leopard tub top av läskigt material som jag hade på mig i Lördags och ett par glasögon. ÄLSKAR GLASÖGON det är så himla underskattat, skit snyggt och man ser ju faktiskt intelligentare ut.
I lördags jobbade jag och dömde två fotbollsmatcher med sofia som hade nackspärr vilket var väldigt underhållande. Sedan var det utgång, träffade cowboy arvid som är en väldigt söt pojke särskilt när han har gåvor att ge! Fixade oss hon Miss B sen drog vi till sunnersta som fan är mycket väre än Bälinge vad gäller lerfaktorn ÄCKLIGT!
dÄR var det livat och Stora sellander och hans kompisar kom, sexiga men saknade personlighet, jag menar det är ju rent vett att säga ; HEL GUYS eller nått när man kommer!? kanske bara var jag som fick en ordentlig uppfostran
 
SÖNDAGEN: BAKIS, (inte lika mkt som Miss B), jobbade, match förlorade med 13-1, pluggar nu
NU ska jag sätta ig och kolla ut veckans babe kandidater 10 lyckliga sedan blir det intervjuer

ciao, ABBAS chiquitita är ju faktiskt bra

Thursday

Detta har varit en helt upp och nervänd dag. Det började med en sovmorgon som enbart jag hade, som tur var tog Miss A en också .sen sov jag igenom hela franskan halva geografin och mitt humör var svart det enda jag såg var SVART. Hade svåra problem med att komma ur det och visste inte hur jag skulle klara av två prov  och att göra klart en inlämningsuppgift. Men på något sätt lyckades jag. Trodde att hela världen vr emot mig och mådde piss men kunde ju inte gå hem var tvungen att göra allt skit. Men på något sätt vände det på engelskan, provet gick bra och hela resten av dagen gick bra. Psykologin gick förvånansvärt bra. Jag hann med en kärleksförklaring till Miss B också. Har saknat henne otroligt mycket och hon hade bara varit borta en dag, men vad kan jag säga jag är full av kärlek. Något som inte Miss a har fått av mig idag. Jag skäker en tanke till henne och hoppas att det gick bra på toaletten. Jag kan säga att toaletten ligger på en skola som börjar med C och hon har en pojkvän som går där... GRATTIS PÅ 1 OCH 1 HALV DAGEN
Nu ska jag äta något ftersom jag inte ätit sedan sju i morse, lite godis dock

Vissa människor....

Jag startar bloggen med en rivstart, jag blir så jävla trött på vissa personer. Just nu en speciell. Jag känner mig sjukt sviken och jag förstår helt seriöst inte hur vissa är funtade. Är man tillsammans med någon är man inte otrogen och man ljuger inte. Även om man inte är kär i personen så avslutar man det innan man fortsätter med andra.
Jag vet att vissa tycker att det här låter konstigt när det kommer från mig, tänker inte gå in på det, men man blir så himla sviken.
Jag antar att om någon liten tönt läser det här inte kommer förstå ett skit men det spelar ingen roll jag skriver inte för att underhålla utan för att få ur mig lite skit då och då när mina trogna inte har tid. Sällan det händer, men whatever
 Nu ska det pluggas psykologi . bittert inlägg men världen är bitter idag

so long fuckers


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0